Blog

Možná váháte, zda pokračovat či se vůbec pouštět do studia cizí řeči anebo třeba přemýšlíte, jaký jazyk si vybrat. Pak si určitě přečtěte následující článek - předem upozorňujeme, že bude mluvit ve prospěch angličtiny, ale s tím se nedá nic dělat. Všechny zmíněné důvody jsou totiž prostě a jednoduše pravdivé.

Na začátku všeho musí být pevné odhodlání pustit se do studia cizího jazyka naplno. Abyste se nejen dorozuměli, ale bez sebemenších potíží konverzovali na jakékoliv téma, vám prostě pár lekcí stačit nebude. Naučit se cizí jazyk je běh na dlouhou trať a svým způsobem nikdy nekončí, protože jakmile nabyté znalosti nebudete aktivně používat, začnete...

Maturita z anglického jazyka je zvládnutelná a platí u ní stejně jako u ostatních zkoušek, že kdo je připraven, není ohrožen. Projděte si následujících několik tipů a rad, které vám přinášíme v dnešním článku a zkoušku dospělosti máte v kapse.

Jak zařídit, že si slovo, číslo, jméno... zapamatujeme? Nemusí to být jen prostým opakováním, i když opakování, matka moudrosti, nám dost práce usnadní. Vyzkoušejte si pomocí následují metody něco zapamatovat. Možná sami sebe překvapíte, jak dobře na tom s pamětí jste.

Možná se vám někdy stalo, že jste během překladu anglického textu narazili na slovíčka, která společně vůbec nedávala smysl. Pravděpodobně se jednalo o idiomy. Že vám tento pojem nic neříká? Pak zbystřete, obecný význam i použití některých idiomů si v následujících odstavcích vysvětlíme.

Je mnoho způsobů, jak si lze učení cizího jazyka zpříjemnit. Předpokládáme, že nebudete mít možnost procvičovat jazyk ve větší skupině, a tak jsme vybrali způsoby opakování vhodné pro jednotlivce nebo dvojice.

Přišla doba dovolených, cestování, děti mají prázdniny a vy trávíte více času spolu. Plánujete společný čas a minuty navíc k procvičování angličtiny už nemáte? Proč nespojit zábavu s dětmi se studiem angličtiny? Zahálet se nevyplácí, učte se spolu a uvidíte, že vás to bude bavit.

Obrázky skvěle doplní obsah článku a vzbudí ve čtenářích zájem ho otevřít. První obrázek se zároveň zobrazí i v náhledu. Zajímavý úvodní obrázek vám tak pomůže zvýšit atraktivitu vašeho článku.

Úvodní odstavec čtenářům sděluje hlavní téma článku. Pokud jej zobrazíte i v přehledu všech článků, pomůžete čtenářům s rozhodováním, který příspěvek je pro ně zajímavý. Nezapomeňte úvodní odstavec odlišit od zbytku textu. V následujících řádcích najdete další tipy, jak články upravovat.

Jednoduché a krátké články vám pomohou udržovat čtenáře v obraze. Zajímavý úvodní odstavec a stručný, informativní obsah zaručí, že se k vám budou rádi vracet pro další novinky.

© 2017 Bohemian Ventures spol. s r.o.
Vytvořeno službou Webnode Cookies
Vytvořte si webové stránky zdarma! Tento web je vytvořený pomocí Webnode. Vytvořte si vlastní stránky zdarma ještě dnes! Vytvořit stránky